Trucuri pe Zoom, Skype si FaceTime

Multe persoane lucreaza in aceasta perioada de acasa, iar platformele de videoconferinta sunt mai utilizate acum decat in tot acest timp fie pentru a te revea cu prietenii, familia, fie pentru sedintele de la munca. Oricum, sunt cateva trucuri care pot face conversatia ta mai interesant pe Zoom, Skype si FaceTime si mai jos le vor prezenta.

Pe zoom iti poti schimba fundalul astfel incat in spate sa ai fie plaja, fie munti, fie orice peisaj vrei. Poti face acest lucru de la Setari- Fundal Virtual, pentru a-ti face conversatia mai interesanta. Pe langa setarea unui fundal existent pe Zoom, poti sa iti alegi un fundal personalizat, dar pentru asta trebuie sa te asiguri ca ai aplicatia actualizata. Poti sa incarci o singura poza pe care vrei sa o ai in spate. Daca ai nevoie sa te simti ca un profesionist, poti sa iti opresti microfonul, sa ti apasata bara de spatiu atunci cand vrei sa vorbesti. Unele persoane pentru a se simti acasa ca la birou se aranjeaza si se imbraca exact ca si cand ar merge la munca, pentru a percepe creierul ca trebuie sa lucrezi nu sa lenevesti in pat in pijamale. Dar unele persoane nu fac acest lucru sau cele care se aranjeaza au o zi proasta in care vor sa stea in pijamale si fara machiaj. Pentru a nu vedea colegii tai diferenta exista o optiune Touch Up My Appearance care are un filtru care te aranjeaza exact ca pe Instagram. Trebuie sa apesi pe sageata de sus stanga Setari video si sub Videoclipul meu bifeaza Aspectul meu. 

Skype iti permite sa blurezi fundalul pentru a ascunde mormanul de haine de pe scaun. Pentru a utiliza functia trebuie sa apesi pe pictograma camerei si apa pe Blur my background. Daca vrei sa vorbesti cu o persoana dar nu va puteti sincroniza, poti sa ii trimiti un videoclip si ea il va vedea cand va avea timp. Apasa pe cele trei puncte din coltul dreapta jos si apasa pe Trimitere mesaj video. Skype mai are un traducator de 60 de limbi si traduce ce se vorbeste sau scrie. Il poti activa de la Intrumente- Optiuni- General- Skype Translator. Intr-o conversatie poti sa trimiti diverse emoticoane care sunt disponibile pe pagina de asistenta Skype. 

FaceTime iti permite sa iti inlocuiesti fata ta cu un memoji in timpul unui apel. Porneste un apel si apasa pe Efecte si pictograma maimuta pentru a crea memojiul. In timpul unui apel se mai pot adauga efecte ca pe Snapchat. Porneste un apel si apasa pe Efecte si vei vedea diferite autocolante si filtre. Poti sa faci o poza in timpul apelului. Apasa pictograma camerei de jos si poza se va salva in galeria telefonului. 

Cu aceste trucuri poti sa faci conversatia ta mult mai interesanta si poti ascunde lucruri care nu vor sa se vada.