Sunt unele dispozitive inteligente care sunt renumite de la marci mari precum Amazon, Google, Arlo sau Philips Hue, care se stie ca realizeaza dispozitive inteligente pentru acasa. Totusi, exista cateva dispozitive inteligente care nu sunt atat de renumite, dar totusi sunt foarte utile acasa si de care probabil ca nu au auzit. Daca vrei sa afli care sunt aceste dispozitive inteligente, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ego Power+ Lawn Mower este o masina de tuns iarba inteligenta. Este mult mai silentioasa decat o masina de tuns iarba traditionala si costa 500 de dolari. Nu are neaparata nevoie de o conexiune la internet. Pretul de 500 de dolari este mai mare decat al unei masini clasice de tuns iarba, dar vine si cu avantaje pe masura, precum zgomot mai mic, nu iti ocupa asa mult timp, dureaza doar 30 de minute pentru incarcare. 

Eve Aqua este o solutie potrivita daca ai un gazon care trebuie udat in fiecare dimineata pentru a-l intretine. Trebuie conectat la o teava si un furtun si se seteaza din aplicatie, iar aceasta tasnitoare va uda gazonul frecvent. Aplicatia functioneaza si cu Apple Home si Siri. 

Hubitat este un hub de care poate ca ai nevoie daca ai mai multe dispozitive inteligente in casa ta si acest hub ofera un nivel ridicat de confidentialitate. Costa 90 de dolari si este compatibil cu Alexa si Google Assistant. 

Daca ai un ventilator care se controleaza dintr-o telecomanda, dar uiti de multe ori unde se afla ea si foloseste intrerupatorul, dispozitivul Bond este o solutie mai buna. Ventilatorul se conecteaza la o aplicatie, la Google Assistant sau Alexa si apoi poti sa ii spui asistentului vocal cand sa opreasca sau porneasca ventilatorul, fara sa mai ai nevoie de telecomanda.

Echo Flex are incorporat un difuzor Alexa si un port USB, pentru adaugarea senzorilor de miscare. Este un dispozitiv care functioneaza cu Alexa. Este foarte eficient pentru iluminarea unei incaperi. Daca iti place Alexa, acest dispozitiv poate ca iti va fi pe plac. 

Wyze Sense este o camera de securitate care costa 20 de dolari. Este necesara conectarea la aplicatie. Are un senzor de miscare, 2 senzori de contact pentru usa sau fereastra si un pod pentru conectarea la camera. 

Nanoleaf Remote este o telecomanda iluminata care poate controla luminile inteligente sau alte dispozitive. Este un dispozitiv foarte interesant, iar in unele situatii este si foarte eficient. 

Acestea fiind spuse, pe langa renumitele dispozitive inteligente de la Amazon, Google, Arlo si altele, mai exista si altele care sunt utile, doar ca nu sunt atat de renumite, dar te ajuta foarte mult acasa, la diverse activitati, tunsul ierbii, udarea gazonului, controlarea ventilatorului si multe altele.