Prime Day este un eveniment destul de asteptat de multe persoane, pentru ca vine cu foarte multe produse la reducere. De aceea, daca vrei sa iti cumperi vreun dispozitiv si nu ai neaparata nevoie de el, este mai bine sa astepti pana cand se va afla la reducere. Prime Day 2020 s-a incheiat curand si au fost multe telefoane lansate in acest an la reducere. Daca ai vrut sa iti cumperi un telefon, sper ca ai apucat sa il cumperi la reducere. In randurile de mai jos voi prezenta cateva modele de telefoane reduse.

Iphone 11 a avut un pret de 599 de dolari si avea o reducere de 100 de dolari. Dar, avand in vedere ca Iphone 12 a fost lansat, pretul telefoanelor mai vechi a scazut. Iphone 11 are viteze si performante foarte bune, o buna durata de viata a bateriei, camere cu functii performante si utile, printre care si modul de noapte.

Iphone XR a costat 499 de dolari si a avut o reducere de 100 de dolari. Acest telefon are un ecran mare si luminos, caracteristici performante similare cu telefoane mai scumpe, are Face ID, incarcare wireless si o camera foarte buna.

Samsung Galaxy S20 Ultra a costat 1.050 de dolari, avand o reducere de 350 de dolari. Este cel mai scump si premium telefon al seriei S20. Are o camera de 108 MP, un obiectiv cu zoom de 100x, camera frontala de 40 MP, are o baterie mare de 5.000 mAh, iar versiunea redusa avea un spatiu de stocare de 128 GB si avea 2 versiuni de culoare, negru si gri. 

Samsung Galaxy S20 Plus a avut un pret de 900 de dolari cu o reducere de 300 de dolari. Are un ecran de 6,7 inci, este 5G, are viteze mari, camere foarte buna, iar versiunea redusa avea un spatiu de stocare de 128 GB fiind model negru, gri sau albastru.

Samsung Galaxy S20 a avut un pret de 750 de dolari, fiind o reducere de 250 de dolari. Are multe functii si specificatii similare cu S20 Plus si S20 Ultra, ecranul este clar, camera este foarte buna. Se putea cumpara modelul de 128 GB spatiu de stocare in roz, albastru deschis sau gri.

Samsung Galaxy Note 20 a avut un pret de 750 de dolari cu o reducere de 250 de dolari. Este seria premium de la Samsung care a fost lansata in august, are o durata buna de viata a bateriei, camera nu este chiar atat de excelenta, dar este buna. Are un spatiu de stocare de 128 GB si se putea cumpara in culoarea bronzului, verde si gri.

Acestea au fost cateva dintre modelele de telefoane din 2020 care s-au aflat la reducere si sper ca ai putut sa iti cumperi telefonul dorit la un pret accesibil.