Munca de acasa nu mai este nimic nou pentru aceasta perioada, ci din contra, este ceva obisnuit, ceva de preferat. Multe persoane nu au fost pregatite pentru munca de acasa in primavara, iar al doilea val se prea poate sa ii fi gasit tot nepregatiti. Poti beneficia de aceste lipsuri pe care persoanele dragi poate le au si sa profiti de faptul ca imediat se apropie sarbatorile si sa le faceti un dar cu aceste elemente care poate le lipsesc. Pentru a afla care sunt ideile de cadouri pentru cei care nu au tot ce le trebuie pentru munca de acasa, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Logitech MX Anywhere 3 costa 80 de dolari si este un nou mouse lansat pentru 2020, este potrivit pentru calatorii, se incarca prin USB-C, are clasicele butoane laterale si rotita de derulare, dar se descurca foarte bine. Exista si o versiune pentru Apple.

HP LaserJet Pro M15w costa 109 dolari, este o idee foarte buna pentru cineva care are mereu cateva ceva de imprimat si are un spatiu mic. Aceasta imprimanta se poate conecta la Wi-Fi, ceea ce inseamna ca se poate selecta fisierul chiar de pe telefon. Nu are functia de scanare si este o imprimanta color. 

Logitech C920S costa 90 de dolari si este o camera web, potrivita pentru cei care trebuie sa intre adesea la sedinte. Camera web de la laptop-uri nu sunt atat de bune, de aceea, exista sanse ca persoanele sa aiba nevoie de o camera web. Aceasta are un obturator de confidentialitate ce se poate folosi pentru o siguranta mai mare. 

Shure MV5 costa 79 de dolari si este un microfon care ofera un sunet de inalta calitate si poate sa imbunatateasca destul de semnificativ calitatea sunetului din timpul sedintelor de pe diferite platforme. Se conecteaza prin cablu USB-C si Lightning.

Incarcatorul Aukey Omnia 65W costa 30 de dolari, are 65 W, are atat port pentru USB-C, cat si pentru USB-A, deci este capabil sa incarce si un laptop, nu doar un telefon. 

Sistemul Edge Desk costa 400 de dolari si este un scaun legat de o masa care este foarte confortabil, este ergonomic, are suport pentru genunchi, este reglabil si se poate modifica si unghiul. Ea se poate plia si se poate depozita intr-un loc mic. 

Tastatura Logitech K380 costa 30 de dolari si se poate conecta atat cu Apple, cat si cu laptop-uri Windows, se conecteaza prin Bluetooth si se poate asocia pana la 3 dispozitive si se pot comuta doar printr-un singur buton. 

Prin urmare, daca nu ai nicio idee de cadou si ai persoane apropiate care lucreaza de acasa si au cateva dispozitive ce le lipsesc, de sarbatori le poti oferi cadou aceste dispozitive.