Avand in vedere situatia cauzata de coronavirus, aproape toate persoanele trebuiesc sa stea in casa, in izolare, carantina si asa mai departe pentru a se proteja pe ei si persoanele din jurul lor. De aceea, fiecare trebuie sa isi gaseasca o activitate care sa le alunge plictiseala, sa ii mai distreze. Unii s-au apucat sa isi performeze talentul, altii incearca diferite retete culinare, maratoane de seriale si filme, cititul, iar unii vor sa isi petreaca ore bune jucandu-se. Daca nu ai consola de joc, mai jos am ales cateva servicii de abonamente pentru jocurile online, cu care sa iti alungi plictiseala. 

Electronics Arts ofera doua servicii de jocuri, EA Acces, care functioneaza cu console Xbox One, PS4 si Origin Acces care functioneaza doar cu PC-ul. EA Access costa 4,99 de dolari pe luna sau 29,99 de dolari pe an si iti permite sa te joci inainte ca jocurile sa fie lansate. Jocurile pot fi redate chiar daca nu ai un cont Xbox Live Gold sau PlayStations Plus, dar daca ai aceste conturi ele iti permite sa utilizezi cateva functii online. EA Acces iti mai ofera 10% reducere. EA Origin costa 15 dolari pe luna, sau 100 de dolari pe an. Abonamentul iti ofera un acces rapid al jocurilor si 10% reducere. 

PlayStation Now are un abonament care iti permite accesul la peste 800 de jocuri pentru PS4, PS3, PS2 si PC. PS Now ofera 7 zile de gratuitate si dupa poti sa iti faci un abonament de 10 dolari pe luna, 25 de dolari pe trei luni sau 60 de dolari pe an. Exista jocuri multiplayer, jocuri sportive si pentru familie, iar colectiile de jocuri sunt actualizate lunar. Ai nevoie de un PS4 sau computer, un cont PlayStation Network, controller Dualshock 3 sau 4. 

Xbox Game Pass ofera acces nelimitat la peste 100 de jocuri pe consola sau computer. Abonamentul ofera acces la jocuri populare, care sunt sortate pe categorii astfel incat sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti. Xbox Game Pass Ultimate costa 15 dolari pe luna, care vine cu avantajele retelei sociale Xbox Live Gold, care ar costa 60 de dolari, Xbox Game Pass care costa 10 dolari pe luna, care aduce beneficii pe consola sau computer. 

Uplay Plus este un serviciu de jocuri special pentru PC care ofera peste 100 de jocuri. De obicei costa 15 dolari pe luna, dar s-a redus pretul la 7 dolari pe luna. Aplicatia nu este disponibila pentru utilizatorii Mac. 

Acestea fiind spuse, daca esti un fan infocat al jocurilor video si te plictisesti stand in casa, aceste abonamente la serviciile de jocuri te-ar tine ocupat si te vei distra, iar abonamentele nu au un pret foarte mare, astfel incat sa fie accesibil tuturor persoanelor.