Avand in vedere ca inca trebuie sa stam in izolare, dar vremea de afara este atat de frumoasa, soare, caldura, noi suntem suparati ca nu putem iesi afara din curte, dar cand este o vreme asa de frumoasa, ar fi pacat sa iti petreci timpul in casa, in loc sa te duci de ea de afara. De aceea, mai jos am pregatit cateva jocuri care sunt ideale de a te juca in curte cu familia ta si in acelasi timp te poti bucura si de vremea buna. 

Kubb Viking Clash este un joc potrivit pentru toate varstele, asa ca este ideal sa te joci impreuna cu ai tai copii. Trebuie ca tu sa arunci o bucata de lemn pentru a darame toate bucatile de lemn care se afla in picioare in curte sau in gradina. Se pot forma echipe de cate doi, iar fiecare din echipa va putea sa arunce la randul lui pentru a darama toate blocurile de lemn. In comparatie cu alte jocuri, acesta il poti juca chiar si in zilele in care bate foarte tare vantul, pentru ca bucatile din lemn sunt mai grele si nu o sa le darame vantul. Ai nevoie de o curte destul de mare pentru a te putea juca acest joc care se gaseste la un pret de 55 de dolari. 

Kan Jam este un joc in care se pot forma 2 echipe de cate 2 persoane. “Kan” este o galeata din plastic, care are un slot liber in partea din fata. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa arunci un disc care sa intre in slotul din fata galetii. Acest joc este mai potrivit pentru copii mai mari si costa 40 de dolari. 

Bottle Bash este tot un joc de 2 echipe a cate 2 persoane si vine cu un fel de stalpi care se pot infige in pamant, doua sticle de plastic care se aseaza deasupra celor doi stalpi si inca doua discuri de plastic. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa dobori sticla din varful stalpilor. Acest joc costa 40 de dolari.

Rampshot este un joc de echipa in care coechipierul tau trebuie sa prinda mingea, dar daca aceasta sare de pe suprafata, echipa adversa va trebui sa prinda mingea. Jocul costa 60 de dolari. 

Spikeball este un joc care seamana foarte mult cu voleiul. Dar in loc sa arunci o minge mare peste o plasa, aici trebuie sa arunci o minge moale pe o trambulina mica. Este un joc care necesita o viteza destul de mare de reactie si sunt necesare 4 persoane. Jocul costa 56 de dolari. 

Asadar, pentru ca trebuie inca sa stam in casa, trebuie totusi sa profitam de vremea frumoasa, iar un mod ideal pentru a face acest lucru este sa te joci afara impreuna cu familia ta.