Daca te-ai saturat si tu de tastatura de tip fluture de la vechile MacBook-uri, poate ca ai fi cazul sa iti innoiesti vechiul MacBook cu cel din 2020, care aduce cu el minunata tastatura Magica. Acest aspect este unul semnificativ si pentru care multe persoane aleg sa cumpere noul MacBook Air. Tastele acestuia sunt mai bune, iar sansele de a ramane blocate de la praf sunt extraordinar de mici. Bineinteles, ca tastatura nu este singurul criteriu pe baza caruia persoanele aleg MacBook Air 2020, are si un procesor Intel Core de-a 10-a generatie, spatiul de stocare este mult mai mare, iar acum pretul este mai mic, cel de pornire fiind de 999 de dolari. Daca pana acum voiai sa iti cumperi modelul de 1.000 de dolari, dar nu ai avut suficienti bani, acum este la reducere si costa 900 de dolari pe Amazon si pe Best Buy. Modelul de baza are un procesor Core i3, iar cel de 1.200 de dolari, care este de asemenea redus cu 100 de dolari, este dotat cu un Core i5. Ambele modele ofera performanta de care ai nevoie, o multime de caracteristici utile si noi. 

Modelul mai ieftin de MacBook Air din 2020 are un CPU dual-core si un procesor Core i3, o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. Ecranul este de tip retina de 13,3 inci si o rezolutie foarte buna de 2.560x 1.600 de pixeli. Acesta se gaseste acum la un pret de 900 de dolari pe Amazon si pe Best Buy.

Cel de al doilea model de MacBook Air din 2020 este mai scump cu 300 de dolari fata de celalat model, dar are caracteristici mai bune. Are un procesor Core i5 quad-core care este mai puternic si are un spatiu de stocare dublu, adica 512 GB si o memeorie RAM de 8 GB. Daca vrei sa folosesti laptopul pentru a edita fotografii, daca acesta este motivul pentru care vrei sa iti cumperi un laptop nou, atunci MacBook Air 2020 cu Core i5 este alegerea potrivita, fiind dotat cu iMovie. Desi nu are un RAM de 16 GB, combinatia dintre Core i5 si memoria RAM de 8 GB este una perfecta, pentru ca se descurca foarte bine la editarea video si foto. Totusi se merita sa cheltuiesit in plus pentru un spatiu de stocare dublu si pentru un procesor mult mai rapid si puternic. 

Acestea fiind spuse, daca intentionezi sa iti cumperi un laptop sau daca vrei sa renunti la vechiul MacBook care are tastatura de tip fluture de care te-ai saturat, poti sa profiti acum de ofertele la noile MacBook Air 2020 care sunt reduse cu 100 de dolari.