In perioada in care a trebuit sa stam in casa, cat timp a fost starea de urgenta, persoanele pasionate de fitness sau cele mai au fost nevoite sa isi intrerupa antrenamentele de la sala, au apelat la cateva aparate sau accesorii cu ajutorul carora sa poate sa isi continue exercitiile. Prin intermediul acesta, s-au evidentiat unele dintre cele mai bune biciclete pentru fitness, care au conectivitatea Bluetooth sau Wi-Fi, au aplicatii, ecrane tactile. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune biciclete pentru fitness, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Peloton costa 1.900 de lire sterline, are o tableta HD 22 care se deja instalata si te ajuta sa iti reglezi scaunul si dupa ce a fost conectat la Wi-Fi iti vor aparea fluxurile live. Exista 90 de clase live care au instructori si te pot ajuta sa faci exercitiile corect. Ecranul tactil iti arata frecventa cardiaca, viteza, distanta, rezistenta, caloriile arse. Aplicatia nu ofera informatii legate doar de bicicleta, ci ofera si multe antrenamente de fitness, chiar si yoga. 

Schwinn IC8 costa 899/ 999 lire sterline, are un design simplu, un afisaj digital care ofera informatiile de baza (calorii, viteza, distanta, ritm cardiac) si se poate conecta si cu Bluetooth pentru a putea vedea exercitiile de antrenament. Asamblarea poate sa dureze chiar si o ora. Cu ajutorul aplicatiei Schwinn poti sa vezi clasele sau alte antrenamente. Este o bicicleta linistita, nu face zgomot

WattBike Atom costa 1.599 de lire sterline, este stabil, se poate regla scaunul, se pot schimba pedalele si vine la pachet si cu o tableta. Aceasta bicicleta este potrivita pentru persoana care face antrenamente zilnice, nu este recomandata pentru persoanele care o folosesc ocazional. Pedalarea pe aceasta bicicleta se simte ca un adevarata. Dar, din pacate scoate un zgomot prea mare. Pentru a face sa nu mai scoata acel zgomot este bine daca o pozitionezi sub o saltea sau pe beton. 

Nordictrack S22i Studio Cycle costa 1.999 de lire sterline. Pe monitor are un ventilator incorporat care va sufla aer pe tine. Se poate schimba inclinarea bicicletei si se poate inclina pana la 20%. Motorul face un zgomot destul de puternic. Aplicatia iFit (11,92 de lire pentru un utilizator sau 26,22 pentru 5 utilizatori) ofera multe servicii in care poti sa amesteci exercitiile cu mersul pe bicicleta si cu yoga. Ecranul tactil se roteste la 360 de grade. 

Acestea fiind spuse, daca esti un pasionat de fitness iti poti cumpara una dintre cele mai bune biciclete descrise anterior, daca nu ti-ai cumparat deja una cat timp stateai in casa pentru a nu pierde antrenamentele de la sala. Daca doar iit place sa folosesti bicicleta din cand in cand, nu se merita sa cheltuiesti o suma prea mare pentru ea.