Castile reprezinta un accesoriu pentru telefon, poate ca de aceea suna mai ciudat ca ai nevoie de alte accesorii pentru un accesoriu. Castile AirPods Pro au nevoie de accesorii de la Apple, dar unele dintre accesorii pot fi si de la alte companii. Pentru ele poti sa alegi dintr-o gama variata de accesorii, mai multe culori, mai multe materiale. Daca ai o pereche de AirPods Pro si ai nevoie de unele accesorii pentru ele, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune accesorii pentru AirPods Pro, asa ca ramai cu ochii pe ce va urma.

Carcasa de la Catalyst costa 30 de dolari si este una dintre cele mai ieftine si in plus se gasesc in mai multe culori. Pe langa faptul ca protejeaza castile, protejeaza si carcasa in care se afla castile. Este o carcasa rezistenta la apa si are o carabiniera, ceea ce inseamna ca se poate atasa la un rucsac, la o geanta.

Varfurile de spuma cu memorie de la Comply costa 25 de dolari, sunt foarte confortabile si se potrivesc foarte bine chiar si in carcasa. In plus, ele ajuta putin si la eliminarea zgomotului. Vei primi in pachet 3 dimensiuni diferite de varfuri.

Carcasa Speck Presidio ClickFlip costa 40 de dolari si este cea mai interesanta carcasa a companiei, fiind dura, compacta, dar si fabricata din materiale premium. Este rezistenta la apa si la praf, are IPX5. Portul este acoperit de un material, dar se poate indeparta cand se incarca, iar apoi se fixeaza la loc pentru a-l mentine curat. Au si o carabiniera, deci se poata atasa diferite obiecte. 

CharJenPro AirFoams Pro Form Fit sunt alte varfuri de spuma pentru casti, sunt similare cu cele de la Comfy, doar ca difera putin dimensiunile si costa tot 25 de dolari. Ele vor fi disponibile in mai multe culori in curand.

Husa amBand AirPods Pro Armor costa 13 dolari si este o versiune mai accesibila, dar in acelasi timp este compacta, robusta si are un design atractiv, doar ca este putin mai mare, dar castile se vor putea incarca wireless.

Husa Nomad Rugged costa 35 de dolari si este o husa din piele, este una foarte eleganta si se gaseste in 3 culori.

Cârlige pentru urechi CharJenPro AirFoams Pro costa 12 dolari si este o alegere buna daca vrei sa folosesti castile pentru sport sau antrenamente si ajuta la o potrivire sigura si confortabila. Vin in cutie cate 2 perechi de carlige.

Acestea fiind spuse, daca ai o pereche de casti AirPods Pro sau daca vrei sa iti cumperi una, este posibil sa iti doresti si alte accesorii la ele, poate vei dori o husa de transport, o carcasa mai interesanta, alte varfuri care sa fie din spuma sau chiar niste carlige pentru a asigura o fixare mai buna.