Xiaomi este o companie foarte renumita de telefoane, iar ea realizeaza atat telefoane de gama medie, cat si de top. Daca vrei ca in acest an sa iti cumperi un telefon si ai dori sa fie unul de la Xiaomi, doar ca nu sti care este un model potrivit pentru acest an, poate ca ar trebui sa ramai cu ochii pe randurile de mai jos unde voi descrie unele dintre cele mai bune telefoane de la Xiaomi pentur acest an.

Xiaomi Mi 11 a fost lansat in acest an si are o serie de specificatii si functii noi. Primeste o camera principala de spate de 108 MP, alaturi de una de 13 MP si 15 MP, in timp ce camera frontala este de 20 MP. Ecranul este mare, de 6,8 inci ce are o rezolutie de 1440 x 3200 pixeli. Performantele sunt foarte bune, pentru ca este dotat cu cel mai nou procesor, Snapdragon 888, iar durata de viata a bateriei este foarte buna, fiind de 4,600 mAh.

Xiaomi Poco X3 NFC se poate gasi la un pret de 191 de dolari, este un model de gama medie, dar cu toate acestea ofera performante bune. Are un ecran mare de 6,67 inci ce are o rata de actualizare de 120 Hz. Capacitatea bateriei este de 5.160 mAh, astfel ca ofera o durata de viata a bateriei foarte buna. Cu toate acestea, camerele nu sunt atat de bune, pentru a se ridica la nivelul competitiei.

Xiaomi Mi 10T Pro este un model de top, dar este destul de accesibil, iar fiind dotat cu Snapdragon 865, performantele sale sunt foarte bune. Cititorul de amprenta este incorporat in butonul de ponire si functioneaza foarte bine. Ecranul de 6,67 inci are o rata de actualizare de 144 Hz.

Xiaomi Poco F2 Pro este un alt model accesibil si are o camera de tipul pop-up, deci nu exista niciun decupaj in ecran. Este alimentat de Snapdragon 865 care ofera performante bune, doar ca la sarcinile mai complexe si intense se poate incalzi destul de tare. 

Xiaomi Mi 10 Pro este si el un telefon de top, fiind dotat tot cu Snapdragon 865, camera principala de spate este de 108 MP, ecranul are o rata de actualizare de 90 Hz si beneficiaza de incarcare rapida de 50 W. Pretul sau este foarte mare, chiar mai mare decat cel al Mi Note 10. El mai prezinta unele probleme legate de software.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi in acest an unul dintre cele mai bune telefoane de la Xiaomi, fie ca vrei un telefon de top, fie ca iti permiti doar unul de gama medie, acestea sunt unele potrivite pentru acest an.